Aziz Mahmut Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin Zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Başarılar: 2017 ÖSYM SİVRİHİSAR BİRİNCİSİ (SÖZEL)

Saatler: 08.30-15.50
Servis Bilgisi: YOKTUR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 180-330
Okulun Sınav Başarı Durumu: ORTA
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %25
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, VOLEYBOL
Bilimsel Etkinlikler: YOK
Proje Çalışmaları: EVİN OKULA YAKINLAŞMASI
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: YOK

WEB - https://sivrihisarihl.meb.k12.tr

Adres - HIZIRBEY MAH. ELVAN SK. AZIZ MAHMUT HUDAI ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 18 SİVRİHİSAR / ESKİŞEHİR

Yatakhane Koğuşu :5
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sivrihisar ilçe merkezinde bulunmaktadır. Sivrihisar nufusu yaklaşık 10.000 civarındadır. Geçim tarım, hayvancılık ve ticaretle sağlanmaktadır. Sivrihisar´da barınma imkanı vardır. Evlerde ısınma genellikle merkezi sistem kömürlü kaloriferle sağlanmaktadır.

Ulaşım Eskişehir´den saate bir; Ankara´dan günün belirli saatlerinde ilçemize araç mevcuttur. Sivrihisar garajına gelindikten sonra ister yürüyerek, ister taksi ile okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde.